M Picaut Anti Age-serie med havtorn-peptider samlar det bästa från olika världar. Dels det senaste inom forskningen om hur huden kan föryngras och dels med naturliga, rena ingredienser odlade med omtanke om vår jord. Huden tar upp mer än hälften av det som smörjs på den. Vår serie, med 95-99 procent ekologiska ingredienser, stöder och stärker hudens naturliga funktioner. Kollagenhalten i huden ökas tack vare peptider i en ovanligt hög dos (3 procent) vilket gör att serien samverkar till att ge en fastare hy med färre linjer och rynkor redan efter två månaders användning. Produkterna är skräddarsydda för att hjälpa hudens egen funktion.

1

Rengör

Ta en mindre mängd valfri M Picaut rengöring i handflatorna. Massera in varsamt. Skölj med ljummet vatten och upprepa vid behov en andra gång.

2

Förbered

Spraya en liten mängd M Picaut Hydrating Water över ansikte och dekolletage och använd eventuellt en bomullsrondell för att ta bort resterande makeup. Spraya en andra gång för att förbereda för valfri M Picaut crème.

3

Boosta

Ta några droppar Hydra Miracle och/eller Precious Oil och applicera in på fuktigt ansikte. Avsluta med valfri M Picaut crème.

4

Återfukta

Ta ett till två pump valfri M Picaut crème och värm mellan fingertopparna. Massera in produkten på ett fuktat ansikte. Upprepa rutinen morgon och kväll.