Avancerad ekolyx för din salong

– svensktillverkad hudvård med
dokumenterad anti age-effekt

Har du salong eller spa?
Tycker du att M Picauts produkter verkar spännande och vill prova?
Beställ vårt Try Me Out-kit helt utan kostnad!

Beställ här

Våra PRO-Produkter

M Picaut erbjuder ett komplett sortiment av produkter för ansikte och kropp och tar fram skräddarsydda startpaket utifrån era behov. I vår hudvårdsserie kombineras det bästa av vad naturen har att erbjuda tillsammans med patenterade ekolyxiga ingredienser som ger en dokumenterad anti age-effekt. Som återförsäljare har du tillgång till generösa kabinprodukter och specialmasker, exklusiva för salonger och spa.
Läs mer om våra ingredienser här…

Utbildningar

Kunskap inom hudvård och skönhet är en färskvara. Vi håller oss uppdaterade med det senaste inom hudvård och skönhet. Idag håller vi utbildningar och kurser på flera orter samt har en årlig kick-off för alla återförsäljare. Vårt team består av utbildade experter med bred kompetens som sträcker sig över flera yrkesområden, från marknadsföring till ekonomi. M Picaut erbjuder bästa möjliga kunskap och verktyg för att få dig och din verksamhet att växa!

Säljstöd

Inför alla lanseringar och kampanjer ser vi till att ni får det sälj – och marknadsförings­material ni behöver till salongerna. I startpaketet ingår dessutom en uppsättning marknadsföringsmaterial med trycksaker, tester, kundprover och mycket mer. M Picaut jobbar aktivt med annonsering i de största magasinen som Elle och Plaza, på sociala medier och mässor för att lyfta fram varumärket. Vi kan idag stolt titulera oss ”Sveriges mest prisbelönta hudvårdsserie”.

Det här säger våra salongskunder:

 • Johanna

  Just Face – Helsingborg

  “Tack för det fina engagemang och genuina intresse ni lägger på oss småföretagare. Den nära kontakten är ovärderlig!”

 • Madeleine

  Små Stunder – Grebbestad

  ”Tack för allt fint jobb ni gör för oss återförsäljare och inte minst tack för era fantastiska produkter!”

 • Erica

  Vacker Hy – Halmstad

  ”Vill passa på att tacka för era fantastiska produkter! Är så otroligt glad att få jobba med er.”

 • Christine

  Salong Chia – Stockholm

  ”En hudvårdsserie som har allt man behöver. Den lyxiga känslan, dofterna, de fina ingredienserna och produkter som levererar ett riktigt bra resultat!”

 • Pia

  För Dig – Falun

  "Ekologiska produkter av hög kvalitet tillverkade i min hemstad Falun. Samarbetet med er är både professionellt och genuint. Tillsammans med era unika produkter gör det mitt val lätt. Tack!"

FÖR MER INFORMATION

om hur du kan bli återförsäljare av M Picaut-serien,
kontakta oss redan idag…

Jag vill veta mer!