5 jun

37 år i tjänst med hjärtat i Tibet

Salong Tant Raffa

Det finns många erfarna och kunniga hudterapeuter i Sverige, men Liane Åberg har med sina 37 år som hudterapeut nått näst intill kunglig status. På salongen Tant Raffa i Stockholm utgår Liane till 90 procent från en tibetansk faceliftmassage. Det garanterar kunden en effektiv och ljuvligt skön behandling.

– Det är verkligen ingen tillfällighet att jag använder M Picaut på min salong eftersom jag söker kvalitet och personlighet i mina samarbetspartners. M Picaut Hydra Miracle Serum är ett MÅSTE i mina tibetanska äventyr – det går liksom inte att göra massagen med andra serum, säger Liane Åberg.

– Sedan måste jag säga att den nya probiotiska Rosenkvarts-cremen med en droppe Precious Oil gör att ingen levande själ tror att jag närmar mig 60 år.

Liane har ett långt samarbete med Mette Picaut från första mötet på en SHR-mässa där båda ställde ut.

– Jag är så himla glad över att vara med på ett hörn, där utvecklingen går från hjärtat. Det är den enda rätta vägen i en knasig tid, säger Liane Åsberg.