20 jun

Friskt vatten från Dalarna i produkterna

Salong Wholesome

Att driva hudsalong i Dalarna ett stenkast från där M Picauts produkter får sitt vatten – kan det bli mer ekologiskt än så? Auktoriserad hudterapeut Elisabeth Göras, från salong Wholesome i Leksand, är stolt när hon berättar att produkterna faktiskt även produceras i närheten.
– Det är ekologiska produkter som ger tydliga och snabba resultat. Jag känner mig trygg i att ingredienserna är de bästa för huden och klimatet. Det finns ingen utfyllnad. Det blir inte mer riktigt och genuint än så, säger Elisabeth Göras.
– Jag överdriver inte när jag säger att fem av fem kunder tittar sig en extra gång i spegeln efter en M Picaut-behandling. Vem vill inte fortsätta se sig i spegeln med en frisk och fräsch hud, säger Elisabeth.
Elisabeth brinner för hudhälsa på ett hållbart och naturligt sätt. Kunderna får långsiktiga resultat med Elisabeths stora kunskap av att jobba både från in- och utsidan.
Under behandlingen är kunden i fokus i en lugn och avslappnande miljö, oavsett om kunden har hudproblem eller bara önskar en riktigt skön avkoppling.
Calming Cocoon Cream har hjälpt många av mina kunder exempelvis mot den torra aknen. Den lugnar också den blossande huden och bildar ett perfekt skydd om man tycker om att vara ute mycket. Den passar helt enkelt alla åldrar, säger Elisabeth.
Elisabeth berättar också att hon även använder den på sina barn.
– Min dotter hade en andra gradens brännskada efter att ha fått hett vatten i ansiktet och jag använde Calming Cocoon Cream. Nu är hennes barriär tillbaka och huden känns stark igen. Det är helt otroligt att det inte syns något från skadan längre, säger Elisabeth.
När vi säger hej då till Elisabeth säger hon att det är tryggt att ha en leverantör med så stor kunskap som också är snabb och hjälpsam. Det värmer!