19 maj

Cykelleveranser med ekologiska produkter

Salong Ekoprinsessan

Jubilerande Marie Nordström, auktoriserad hudterapeut i Piteå, firar två år i lokalen i centrum med salongen Ekoprinsessan. Jubileet firas med fantastiska erbjudanden och goda råd av Marie, som jobbat som hudterapeut i elva år och ger fortfarande det där lilla extra till sina kunder.
Om kunderna har svårt att ta sig till salongen hoppar hon upp på cykeln och levererar hudvårdsprodukter till kunderna istället. Snacka om ekologiskt!
– Den svenska hudvårdsserien M Picaut har tagit både mig och mina kunder med storm, säger Marie.
När vi frågar om det är någon produkt som hon känner extra för blir det svårt att välja.
– Jag älskar kvaliteten på alla produkterna och deras innehåll. En favorit är Ruby Passion Probiotic Lifting Serum som gör min hud och rosacea så mycket bättre. Precious Oil är ett måste i foundation för att få ”glow”, säger Marie Nordström.
– Mina kunder älskar Exfoliating Peel Mask eftersom det är peeling och mask i ett. De fullkomligt älskar Crème de la Crème med fem produkter i en! Och absolut häftigaste resultatet var när jag provade Rubinserumet första gången och smörjde in det på min hand som direkt ändrade färg. Ja, jag är så nöjd med både produkterna och er som leverantör och all back-up.