9 nov

Fars dag-tips!

Varför inte överraska pappa med en hudvårdsprodukt på Fars dag 11 november? Här tipsar Eric Picaut, Sales Manager på M Picaut, om sina favoriter för en skön hudvårdsrutin.

  1. Ge dagen en riktig rivstart i duschen med Glorious Green Foaming Cleanser, för ansiktet, och Happy Sparkling Body Wash för kroppen. Skummande och mjuka rengöringsprodukter med härlig, frisk citrusdoft som är ett bra sätt att väcka kropp och knopp. Efteråt ger ansiktsvattnet Hydrating Water en lugnande effekt på huden, särskilt efter rakning, eftersom den innehåller bland annat trollhassel som verkar sammandragande.
  2. Precious Eye Cream ger fukt och fungerar fantastiskt mot svullnad, mörka ringar och påsar under ögonen.
  3. Under höst och vinter, när luften är torrare inomhus, kräver huden mycket fukt. Boosta fuktnivån genom att kombinera Hydra Miracle Serum och Skin Detox Moisturiser. Serumet är fräscht, gelaktigt och ger maxad fukt till huden genom bland annat extrakt av djuphavsalger. Tillsammans med fuktkrämen är det en optimal anti age-duo som ger huden fin lyster.
  4. Efter kvällsrengöringen är Skin Perfect Moisturiser en rikare hudkräm som innehåller essentiella fettsyror, ger näring och skyddar.
  5. Inför vinterkylan är Calming Cocoon Cream en bra kompis i skidspåret eller på löprundan. Den innehåller avokado och kokosolja och skyddar huden mot kyla samt lugnar stressad hy. Fungerar lika bra på läppar och kinder som i resten av ansiktet.