16 jun

Flerårigt eksem försvann på ett par veckor

Salong Din Skönhet

Auktoriserad hudterapeut Caroline Dahlbom i Nässjö driver salongen Din Skönhet sedan 2017. Och hon har flera solskenshistorier på lut.
– En 25-årig kund hade haft problem med eksem i flera år. Efter tre veckor med M Picaut-produkter var eksemet helt borta och har inte kommit tillbaka, säger Caroline om en av alla kundmöten.
Hennes kunder är allt från 14 till 84 år.
– Alla har olika mål och förutsättningar. Det mest fantastiska med mitt jobb är när jag kan hjälpa någon att känna sig fin från insidan och ut. Och få guida och följa med på kundens hudvårdsresa, säger Caroline.
Det var 2015 som förra ägaren Birgitta letade efter ett ekologiskt märke ihop med Caroline. Trots att de testade flera märken var de nära att ge upp.
– Sedan fick jag en julklapp av Birgitta – en uppsättning med M Picauts produkter och det var ”love at first sight”. Det var hög kvalitet och jag fick så fina resultat. Då var det klappat och klart, säger Caroline.
När Caroline ska välja en favoritprodukt blir det svårare eftersom hon tycker att alla produkter är underbara på sitt eget vis.
– Men ska jag välja min favorit just nu är det ansiktsvattnet Hydrating Water. Det funkar verkligen till allt. Fylla på med fukt under dagen, lugnande om man har bränt sig eller fått irriterad hy, fukta håret och så vidare. Jag sprayar ansiktet med den var och varannan gång jag går förbi produkthyllan på jobbet, säger Caroline.
Och så var det det där med solskenshistorier…
– Ett annat starkt minne var när en av mina stamkunder, som hade jättefin hud med ett annat hudvårdsmärke, provade Mettes produkter på skoj. Vi trodde inte hon kunde bli finare, men WOW WOW så chockade vi blev båda två!