20 aug

Genuina tips, närvaro och vilja gör att kunderna kommer tillbaka

Salong Care of Caroline

Caroline Svensson på Care of Caroline i Mora är mån om en trygg och seriös kontakt med sin leverantör av hudvårdsprodukter. Därför jobbar hon med M Picaut!

Caroline är auktoriserad hud -och spaterapeut med gesällbrev och snart mästarbrev. Hon har samarbetat med M Picaut i ett år.
– Jag är så stolt över att jobba med M Picaut. Det är en helt fantastisk familjekänsla med Mette och Eric, Heidi och Christel och alla de andra terapeuterna på salonger som jobbar med Mettes produkter. Att märket har samma filosofi som jag har själv gjorde valet av märke lätt, säger Caroline.

Varför jobbar du med M Picaut?
– De producerar inte produkter för att sälja utan alla produkter är noga utvalda, genomtänkta och ger resultat. Less is more! Kvalitet före kvantitet gäller och jag har så många kunder som blivit övertygade och sett härliga resultat så fort de använt en enda produkt. Att märket dessutom är svenskt med korta ledtider från ingrediens till färdig produkt är en fördel.

Vad är viktigast för dig vad gäller hudvårdsprodukter?
– Det är att veta exakt vad produkterna innehåller eftersom jag är mån om att använda bra ingredienser med god lukt. Att produkten både är bra för dig, din hud och för miljön. Det är lika viktigt som att produkten ger finfint resultat.

Vad är viktigt när det gäller samarbetet med leverantören?
– Jag har jobbat med flera leverantörer och har absolut även varit nöjd tidigare, men när jag vid mitt första möte med Mette märkte att hon är sådär genuin och äkta som jag hade hört, så kände jag med hela hjärtat att jag mer än gärna ville representera hennes produkter.
– Heidi är min förstakontakt när det gäller produktfrågor, utbildning med mera och hon är lika varm, närvarande, lyhörd och ger tips och råd. De tar dessutom mer än gärna emot tips och råd från oss som jobbar med slutkund, vilket känns tryggt och seriöst.

Vad brinner du för som hudterapeut?
– Jag vill hjälpa och guida, rekommendera rätt produkter och självklart ha som mål att kunden ska se och känna resultat.

Vilken är din målgrupp?
– Jag älskar att jobba både med unga och gamla, kvinnor och män. Jag guidar gärna de som är mycket medvetna och angelägna om en bra hudvård, men lägger också mycket tid och fokus på de som kanske aldrig brytt sig. Jag gillar att få hjälpa en tonåring med acneproblem. Det är oslagbart att efter en enda kur se hur de strålar av lyster och självförtroende.

Vad vill du ge kunden?
– Jag vill ge kunden min kunskap för att nå resultat. Jag älskar när jag får deras förtroende och när jag får utrymme till att lära ut och behandla.

Vilken är din favoritprodukt i M Picaut-sortimentet?
– Alltså svårt…Jag är alltid skeptisk när jag börjar med ett nytt märke. Jag menar, alla leverantörer pratar ju för sina produkter, men för varje produkt jag provade av M Picauts blev jag gång på gång glatt överraskad. Skumrengöringen (Glorious Green Foaming Cleanser) med svag doft av gurka är den skönaste rengöringen jag testat någonsin. Just nu på sommaren har jag även två andra favoritprodukter. Amazing Effortless Body Peel Mask, en härlig kroppspeeling som även går att använda i ansiktet. Jag gillar både doften och känslan. Och Hydra Miracle Serum, ett fuktserum som både ger fukt samt hjälper huden att behålla fukten. Jag älskar formulan och doften.

Vad är roligast med yrket?
– Att se nöjda kunder efter guidning och hjälp från mig.

Varför ska man besöka dig?
– När man vill ha hjälp med något hudtillstånd som inte är det som det ska, eller när man vill ha en lugn stund. Mina tips och råd är genuina samt min närvaro och vilja att möta kunden på dennes nivå. Allt det är viktigt för mig, vilket jag tror märks genom att kunderna kommer tillbaka, säger Caroline.