25 jun

Glada stjärnor i Varberg

Salong Grön Skönhet

Grön Skönhet jobbar ett härligt gäng bestående av 8 medarbetare med olika inriktningar och stort intresse för att hålla sig uppdaterade med allt nytt i skönhetsbranschen.
Det är hudterapeuten Madeleine Niklasson och vd:n Martin Engvall som driver salongen. Tillsammans med personalen vill de fortsätta leverera ekologisk skönhet av högsta kvalitet.

– Att arbeta med ekologisk och naturlig skönhet var ett givet val för oss. Vi vill ge våra kunder en stund av lycka och lyx mitt i vardagen, säger Madeleine Niklasson.

Salongen startade 2012 och ligger i centrala Varberg. De åtta medarbetarna erbjuder behandlingar av hudterapeut och massör och vaxning samt inte minst försäljning av hudvårdsprodukter.

Madeleine Niklasson berättar att kunderna blir mer och mer förtjusta i M Picauts produkter.

– Första gången vi testade M Picaut så kände vi direkt att de har en hög kvalitet och ett innehåll som vi verkligen vill arbeta med. Har man väl testat produkterna är det lätt att fastna. Resultatet som den svenska hudvårdsserie ger måste upplevas för att riktigt förstå, säger Madeleine Niklasson.

Det var Ruby Passion Probiotic Lifting Serum som fick Madeleine Niklasson på fall första gången hon applicerade serumet.

– Lystern! Fukten! Och uppstramningen! Det var en wow-upplevelse. Min nya favorit!