16 apr

Helhetstänk med fokus på huden

Salong Cura

På Cura Hud och Harmoni i centrala Uppsala anammas ett holistiskt synsätt, där både kropp och själ är viktiga.

– Vi hoppas du vill komma hit, få en riktigt skön behandling och ta hand om dig själv. Vi är auktoriserade hudterapeuter och har jobbat länge i branschen, säger Benita i en videofilm på Instagram.
Benita har 45 års erfarenhet som hudterapeut. Det holistiska synsättet är ett filosofiskt tankesätt som innebär kortfattat att helheten är större än summan av delarna. Det gäller förstås även välbefinnandet.
Ni har många nöjda kunder som kommer tillbaka till er, varför är de så nöjda?
– Vi försöker ha ett helhetstänk i vad vi gör. Kropp och själ hänger ihop och vi väljer med omsorg de produkter som vi använder, säger Benita.
Ni har bland annat valt M Picaut, varför?
– Vi älskar M Picaut! Produkterna är rena och verkningsfulla. Vi älskar också Mette, som står bakom M Picaut och hennes kunskap om alla ingredienser, säger Benita.
På Cura Hud och Harmoni jobbar också Helene och Anna Maria, auktoriserade hudterapeuter som utstrålar värme. De framhåller naturlig skönhet och älskar att ha en personlig kontakt med sina kunder.
– Vi väljer M Picaut eftersom det är en ren serie med härliga ingredienser, som verkligen gör skillnad för din hud, säger Helene och Anna Maria.
En produkt de rekommenderar från hjärtat, eftersom det även är en privat favorit, är Precious Oil.
– Precious Oil är med sin härliga formula allas vår favorit, både privat och i behandling, säger Helene och Anna Maria.