13 maj

Hudterapeut känd från media

Salong Riddarkliniken

Tack var en djup kunskap inom ekologisk hudvård, ett brinnande intresse i ekobehandlingar och kärleken till oljor har auktoriserad hudterapeut Ing Marie Svensson medverkat i flera tidningar under åren som Daisy Beauty, MåBra, Hälsa, Plaza, Topphälsa och Amelia.
Ing Marie har därmed spridit kunskapen om oljornas fantastiska fördelar – både att få i sig dem och att smörja direkt på huden.
För Ing Marie är det självklart att arbeta med ekologiska produkter.
– Jag använder ekologiskt på grund av kärleken till naturen. Jag tror på att belasta den så lite som det bara är möjligt, samtidigt som vi ger huden optimalt med näring, säger Ing Marie.
– Arbetet som hudterapeut är en dröm. Att jag utbildat mig är det bästa jag gjort.

Ing Marie driver Riddarkliniken mot mottagning både på Östermalm och i Järna i Stockholm. Bland kunderna finns allt från unga killar med tonårshy till mogna damer.
Vilken är din favoritprodukt?
– Oh, jag älskar vanilj och denna ger en delikat upplevelse med dess ljuvliga doft och känslan av välmående i huden efter jag smörjt in mig, säger Ing Marie och visar upp M Picaut Rose Quartz Supreme Probiotic Rich Cream.
– Det väger tungt att serien använder oljor av absolut högsta kvalitet – guldet från växtriket och att den är svensk, säger Ing Marie.