28 apr

Hudvård + Miljövård = M Picaut!

Salong Ekolea

På Ekoleas ekosalong i Karlstad väljs produkter efter miljöhänsyn. Där passar M Picaut perfekt! Tryggt och hållbart!

Ekolea är en ekosalong och ekobutik i Karlstads centrum. Personalen består av fyra frisörer, tre hudterapeuter och en massör/kroppsterapeut. Här står miljöhänsynen i centrum för att erbjuda trygga och hållbara behandlingar och val av produkter.
Salongens personal väger in kundens livssituation som stress, motion, kost och näringsintag för att kunna erbjuda rätt behandling och rätt produkter.
– Vi är ett gott, sammansvetsat gäng som brinner för svensk, ekologisk hudvård. I 13 år har vi älskat att ta hand om våra kunder på ett hudvårds- och miljövänligt sätt, säger hudterapeuten Angelika.
– Alla vill ha någon form av resultat. Produkter från M Picaut ger resultat både för den mogna kvinnan, aknekunder och kunder med känslig hy, något som är vanligt här i Norden. Vår målgrupp på Ekolea är nog mest 30 år plus, men även yngre så klart, säger Angelika.

Varför har ni valt att jobba med M Picaut?
– M Picaut är en svensk lyxig serie som ger fantastiska resultat och verkligen lyfter nivån på ekologisk hud, säger Angelika.

Vilka produkter går bäst?
– Kunderna tycker det är spännande med de nya produkterna som dyker upp i serien. Ett exempel är Skin Detox Moisturiser. Vår egna frisör har haft problem med akne en längre tid och allmänt varit ”stökigt” i huden. Nu har hon äntligen fått resultat och blivit så fin. Hon är så nöjd och nöjda kunder gillar vi, säger Angelika
– Men vi har också provat det nya serumet Ruby Passion Probiotic Lifting Serum och den är redan en av favoriterna. Efter att ha använt den ett par dagar ser vi att de finaste små linjerna i ansiktet…

Tack till @mpicaut_christel_ för intervju och tack till @ekoleakarlstad för fin bild.