10 jun

Insidan viktigast för helheten

Salong L'anima

Hudterapeuten Pernilla Skoglund i Hudiksvall har döpt sin salong till ”L´anima”, som betyder ”själen” på italienska.

– Jag valde det namnet på min salong för att visa att mitt jobb handlar väldigt mycket om insidan. Att ta hand om helheten, säger Pernilla.

Hennes ledord i verksamheten är personlig service, omtanke och avkoppling. Det är ledord som hon verkligen lyckat lyfta fram i känslan i salongen. Till det får kunderna träffa en hudterapeut som alltid är väl förberedd och lyhörd för kundens önskemål och frågor.

– Jag gillar M Picaut för deras helhetstänk och för att serien är liten, men ger så mycket till så många och att den är svensk. En av mina favoritprodukter är Hydra Lagoon Overnight Mask som är så multifunktionell. Huden känns så härligt återfuktad efter en natt med den på, säger Pernilla.

Pernilla har också ett otippat tips som verkligen bekräftar att ”Less is more”.

– Mina torra fötter älskar Hydra Lagoon Overnight Mask! Några kvällar i veckan smörjer jag in mina fötter och på morgonen märker jag en fantastisk skillnad.

Samtidigt berättar Pernilla att serumet Precious Oil (som är en av M Picauts storsäljare) visat sig kraftigt förbättra perorala dermatit, alltså rodnad och plitor runt munnen. Även Hydra Miracle Serum är en produkt som Pernilla är förtjust i tack vare sin fuktgivande och lugnande verkan.