10 jul

Kallbadande idéspruta med lugn

Salong Clinique 91 Hud & Skönhetsvård

Helene Flink öppnade sin salong Clinique´91 Hud & Skönhetsvård i Uddevalla för 28 år sedan. Hon innehar Mästarbrev i hudterapeutyrket, gillar friluftsliv och kallbadar som ”a piece of cake”.
Helene har haft M Picaut-produkter i åtta år och det blev ett självklart val för henne eftersom kravlistan på produkterna var lång: det skulle inte tummas på kvaliteten, endast de finaste råvarorna dög, nytänk, ekologiskt, veganskt, miljövänligt, svensktillverkat, ett gott samarbete, inga mellanhänder, kunnig personal och sist men inte minst prisbelönt.
Vilken tur att M Picaut lever upp till hela kravlistan!

– Jag älskar att skräddarsy den perfekta hudvården för mina kunder, både för hemmabruk och för professionella behandlingar, säger Helene.

Varmast om hjärtat ligger produkten Hydra Lagoon Overnight Mask som återfuktar en torr hud direkt och maximalt. Denna mask sover jag med minst två gånger i veckan och vaknar med boostad hud och fin lyster. Min hud älskar ingredienserna hyaluronsyra, squalene och niacinamid som gör så gott för huden. I denna masken får jag allt i en härlig cocktail, inklusive ädelstenen malakit, säger Helene.

– Just att det är ädelstenar i de nya produkterna visar att M Picaut tänker utanför boxen. Det gillar jag!, säger Helene.