2 jul

Less is more är lyx utan krångel

Salong House of Beauty

Hudterapeut Karolina Berger på House of Beauty i Bollebygd utanför Göteborg månar om sina kunder.
– Jag vill att kunderna ska bli vän med sin egna hud, precis som vi också ska vara vän med naturen, säger Karolina Berger.
Den 110 kvadratmeter stora salongen passar fräscha Karolina Berger, en positiv 3-barns mamma, som driver House of Beauty. Salongen erbjuder även behandlingar av fransstylist, nagelterapeut och medicinsk fotvård.
Karolina har alltid en plan för sina kunder, från det att de kommer till henne för rådgivning till uppföljningen när de nått sina mål. Hon framstår som varm och lugn och det märks att hon är en ”hjälpare”, som så många hudterapeuter är.
Ekolyxen var förstås ett viktigt skäl för Karolina i sitt val att arbeta med M Picaut, men det logiska tänkandet med ”less is more” var lika viktigt, samt att produkterna passar alla från kunder med problemhud till den mogna kvinnan.
– Varför krångla till det, säger hon och förklarar att många kunder i dag är lite otåliga och vill ha snabba resultat och att användandet av M Picaut-produkterna bjuder på en positiv överraskning när produkterna inte ger några reaktioner.
– Jag känner mig trygg med att jag aldrig ser några reaktioner av produkterna. Inga utrensningar som det ofta kan bli. Inget negativt med det, men kunderna är glada, säger Karolina.
Vilken är din favoritprodukt i M Picaut-serien?
– När jag kände på Glorious Green Foaming Cleanser älskade jag den! När jag sedan kände på Calming Cocoon Cream tänkte jag – varför ska jag ha den här? Den kommer ingen vilja ha? – men nu har den blivit min favorit! Den är helt ljuvlig! Jag vill ha den till allt: som nattcrème, lugnande, till barnen, mot kylan, för händer och fötter. Jag lägger den på kindbenen när jag sminkat mig för lyster. Och till och med till mina hårtoppar!
Innan jag lämnar den fräscha salongen, efter fika med Oatbites och gott kaffe, säger Karolina:
– En sak till, ni är fantastiska leverantörer och alltid snabba!
Stort tack för det, säger vi med värme i hjärtat.