30 jun

Lugn och effektivitet i perfekt kombination

Susannes Hud & Kroppsvård

Susanne Andreasson, auktoriserad hud- och spaterapeut, kombinerar lugn och ro med effektivitet. Kanske för att hon själv gillar när det är enkelt och smidigt.

– Jag är faktiskt rätt lat och uppskattar snabba lösningar som fungerar. M Picauts Less is More-koncept passar därför mig. Att man kan sova med Hydra Lagoon Overnight Mask, att Exfoliating Peel Mask både är mask och peeling, det uppskattas även av mina kunder, säger Susanne.
Susannes hud & kroppsvård ligger på Strandvägen i centrala Stenungsund med en praktisk tretimmarsparkering utanför, som dessutom är gratis.
Hon har drivit företaget sedan 2011 efter utbildningen på Gildaskolan. Till hösten firar hon fem år på Strandvägen.
– Jag har det bästa jobbet, de bästa produkterna och de bästa kunderna, säger en positiv Susanne.
– Det rena ekologiska är viktigt för mig. Helheten. Naturen. Vi lever i en värld som snurrar alldeles fort och jag är lugn, trygg och omhändertagande. Det tror jag att mina kunder känner. De säger ofta att de känner sig hemma på salongen, säger Susanne.
Det märks att salongen inte bara är Susannes arbetsplats utan även en plats där hon utövar sin favorithobby, att hjälpa sina kunder nå förändring.
– Jag är så innerligt glad när jag kan göra skillnad. Det är en ynnest att få förtroende att hjälpa någon med problemhy. Vi löser det tillsammans med rätt behandling och produkter. Vi får ofta fina resultat på kunder med akne, Perioral dermatit och mogen hy, säger Susanne som passar på att tacka M Picaut för produkterna.
Favoritprodukten är kitet TMO (Try Me Out Kit).
– Så många gottigheter i en liten fin ask! Jag föll först för Precious Oil, sedan Exfoliating Peel Mask. När jag sedan testade Nourishing Cleanser blev den favorit, så därför blir hela asken min favorit. Men Precious Oil ligger mig lite extra varmt om hjärtat. Den är ljuvlig i konsistensen, lugnar, säkrar upp huden och ger lyster och glow. Nu har emellertid oljan fått tuff konkurrens av Ruby Passion Probiotic Lifting Serum. Alltså vilket serum!