21 dec

M Picauts adventskalender: Vinn Eric Picauts favoritprodukter

eric picaut m picaut

Eric Picaut  är Sales Manager på M Picauts kontor i Göteborg. Dessutom är han gift med M Picauts grundare Mette, vilket gjort att intresset för hudvård kommit på köpet. Nu kan du vinna hans tre skönhetsfavoriter i vår adventskalender. Gå in på vår Instagram för att tävla!

Hej Eric, vilka produkter har du valt till ditt adventskalender-kit och varför?

Skin Perfect Moisturiser har en mjuk doft som passar både kvinnor och män. Dessutom har den en anti age-effekt som motverkar fina linjer och rynkor, är jättelätt att applicera och går snabbt in i huden.

Hydra Miracle Serum passar bra nu på vintern när man är mycket inomhus och känns väldigt fräsch på huden, jag använder den både morgon och kväll. Den har också en mild doft vilket jag gillar.

Amazing Effortless Body Peel Mask är en ny och unik produkt. Som fransman ligger den mig lite extra varmt om hjärtat eftersom den bland annat innehåller röda vindruvskärnor! Extrakt från pilträdsbark peelar bort döda hudceller och gör huden len. När du tänker på peeling kanske du tror att det här är en produkt som känns hård mot huden, men det är precis tvärtom. Vår kroppspeeling är mild, men samtidigt otroligt effektiv. Den lanserades för bara några veckor sedan, men har redan blivit nominerad till Bästa Kroppsprodukt av Daisy Beauty Awards.

Vilket är ditt bästa skönhetstips i vinter??

– Jag kör alltid mer serum under vintern eftersom man spenderar mer tid inomhus där luften är torrare. Rent allmänt tycker jag att det är viktigt med bra hudvårdsrutiner och att ta väl hand om sig själv. För mig är det lika naturligt att vårda mitt ansikte och min kropp morgon och kväll som att borsta tänderna.

Vad önskar du dig själv i julklapp?

– En trevlig jul tillsammans med min familj. Det här är första julen på tio år som jag faktiskt är helt ledig! Och en chokladask vore också gott, jag älskar choklad.