7 dec

M Picauts adventskalender: Vinn Ingmari Lamys skönhetspaket

Supermodellen Ingmari Lamy älskar naturlighet. Just därför är M Picaut hennes absoluta älsklingsmärke inom hudvård. Var med i vår adventskalender och tävla om paketet där Ingmari valt ut sina tre favoriter. Gå in på vår Instagram för att läsa mer!

Hej Ingmari, vilka produkter har du valt till ditt adventskalender-kit och varför?

Calming Cocoon Cream, den är helt underbar! Varje gång jag stryker den på huden går mungiporna upp och jag bara njuter. Den innehåller avokado, kokos och vild jams och är mjuk, krämig och närande. Det känns som den verkligen omfamnar huden, samtidigt som den sjunker in i de djupare hudlagren.

Hydra Miracle Serum och Precious Oil är en perfekt kombination att använda tillsammans. Jag älskar hur oljan dricker in i huden och tillsammans med serumet ger det verkligen hyn allt den behöver.

Vilket är ditt bästa skönhetstips i vinter? 

– Att tillföra huden både fukt och fett, därför passar också de här produkterna i mitt paket bra för den kalla delen av året. Jag dricker också mycket vatten och gröna drinkar. Ett annat tips, som är viktigt hela året och inte bara i jul, är att uppskatta sig själv och verkligen njuta av livet. Ta en stund och reflektera och känn efter att det faktiskt är en gåva att få vara här på jorden.

Vad önskar du dig själv i julklapp?

– Ett naturreservat och ett par miljoner! Skämt åsido, jag önskar att min kropp ska vara stark och ha kraft att genomföra de saker jag vill göra, till exempel skriva en bok.

Så här använder Ingmari sina tre adventsfavoriter:

Calming Cocoon Cream: Den här krämen använder jag så fort jag vaknar, till och med före rengöringen. Dessutom använder jag den som nattkräm. En favorit, som sagt!

Hydra Miracle Serum: Efter ansiktstvätten på morgonen applicerar jag serumet på den rena huden.

Precious Oil: Direkt efter serumet tar jag några droppar Precious Oil. Det är en fantastisk kombination.