7 feb

Nyhet från M Picaut: “Fuktserum som ger huden en solkysst lyster”

Golden Elixir Self Tan Drops

Säg hejdå till glåmig vinterhy med Golden Elixir Self Tan Drops. Ett fuktgivande serum och en högkoncentrerad brun utan sol i droppform med havtorn och aloe vera.
– Det här ger din hy både en gyllene hudton och härlig vitaminboost! säger Mette Picaut, grundare och vd på M Picaut Swedish Skincare.

Med Golden Elixir Self Tan Drops kan du själv bestämma hur mycket färg du vill ha, samtidigt som ingredienserna bjuder på en vitaminkick och utjämnande effekt. Det är bara att droppa ner produkten i din favoritkräm, eller ditt favoritserum, från M Picaut och räkna hur många droppar som behövs för att få just den solkyssta look som du är ute efter.
– Lätt som en plätt! Dessutom livar den upp trött hy genom fina vitaminer från aloe vera och superbäret havtorn, säger Mette Picaut, grundare och vd på M Picaut Swedish Skincare.

Många brun utan sol-produkter har olika nyanser som du kan kan välja mellan, men här behövs bara en enda produkt till ansikte och dekolletage. Less is more-principen, som präglar tänket bakom alla hudvårdsprodukter från M Picaut, gäller även här. Att ett fåtal produkter, fullproppade med de finaste ingredienserna, ska ha kraft nog att göra mycket för huden. Du räknar själv ut hur många droppar du behöver genom att prova dig fram. Testa 2-3 droppar första gången och öka steg för steg för att få fram exakt dos som passar dig.
–Tanken är att du bygger upp dosen och tar lite varje dag tills du når det resultat du gillar. På så sätt kommer ditt nyfunna glow att se väldigt naturligt ut, säger Mette Picaut.

Golden Elixir Self Tan Drops är parfymfri, har lång hållbarhet och innehåller en mängd spännande naturliga ingredienser. Eller vad sägs om superbäret havtorn som ger huden en C-vitaminboost och motverkar ålderstecken, provitamin B5 som fuktboostar, lugnar och reparerar samt aloe vera som fungerar läkande och fuktighetsbevarande samt påskyndar den naturliga celltillväxten.

– Jag tror att Golden Elixir Self Tan Drops kommer att bli en stor favorit hos många! Jag älskar att den är så enkel att applicera och ger ett så otroligt fint och naturligt resultat. Dessutom är den dryg och återfuktar huden härligt, precis som ett riktigt bra fuktserum ska göra!

Golden Elixir Self Tan Drops (30 ml) finns att köpa hos auktoriserade hudterapeuter, spa och utvalda webbshoppar. Rekommenderat pris är 499 kr hos återförsäljare.

Golden Elixir Self Tan Drops

 • Bygger gradvis upp en solkysst hy.
 • Ger en diskret och naturlig look.
 • Ger en djupgående fuktboost.
 • Stärker hudens barriärfunktion.

Ingredienser

 • Aloe vera återfuktar huden på djupet.
 • Havtorn läker skadad hud och motverkar solens skadliga strålar.
 • DHA och erythrylose ger solkysst hy utan solexponering.
 • Fuktkomplex med sockerarterna xylitylglucoside, anhydroxylitol och xylitol återställer och balanserar hudens fuktnivåer.
Såhär använder du Golden Elixir Self Tan Drops:
 1. Välj en ansiktskräm eller ett ansiktsserum.
 2. Droppa eller pumpa ut lagom mängd av ditt serum eller din kräm direkt i handflatan.
 3. Dosera dropparna. Två, tre droppar är lagom att börja med till ansiktet. Testa dig fram och utöka stegvis vid behov.
 4. Blanda noga. Dropparna bör blandas noga med serum eller kräm innan de appliceras på huden.
 5. Applicera. Fördela blandningen jämnt över ansiktet. Glöm inte hals och dekolletage.
 6. Tvätta händerna. Efter applicering är det viktigt att tvätta händerna noggrant för att undvika att färgen fastnar i handflatorna.
 7. Golden Elixir Self Tan Drops ger gradvis effekt med ett synbart resultat efter runt 4 timmar