10 nov

M Picaut vinner danska hjärtan

Faceness

Bara en kort båtresa över sundet hittar vi Sidse Anderson i Helsingör, Danmark. På hennes salong Faceness – ren ekologisk skönhetsterapi – erbjuder hon sina kunder allt från avslappnade behandlingar till resultatinriktad hjälp.

– Jag älskar tanken med Less is More, precis som början av Picauts resa med ekologi och enkelhet. Mina styrkor är att jag är empatisk och har lätt för att läsa av kunders hälsa och tillstånd, säger Sidse.

Första gången hon stötte på M Picaut-produkterna var i en liten fin butik i Helsingborg.

– Det var Nourishing Cleanser och jag blev såld direkt och använde den i tio år trots att jag hade andra bra märken i min salong. Nu älskar även mina kunder de varma konsistenserna och den svaga och lugna dofterna, säger Sidse.

Har du någon situation där kunderna blivit hjälpta av M Picaut-produkter?

– Många av mina kunder med stressad och känslig röd hy har blivit hjälpta och är nu trogna kunder till M Picaut. Jag är så glad och stolt över att få arbeta med att förmedla så bra produkter här i Danmark!

Många av Sidses kunder är äldre och det är en kundnisch som särskilt passar hennes omhändertagande personlighet. På hemsidan ser man tecken av hennes kärlek till kunderna när hon varvar information om produkterna med goda recept och tips – att använda Hydra Miracle Serum under solkrämen för att bevara fukten hela dagen exempelvis.