20 apr

Sköna M Picaut-produkter på Sköna Jag

Salong Sköna Jag

Fördomar om ekologiska hudprodukter får mothugg av Sköna jags kunder som börjat använda M Picaut-produkter.

På Jönköpingsalongen Sköna Jag jobbar både hudterapeut, massör och stylister. Sita är en av de auktoriserade hudterapeuterna.

Vad brinner du lite extra för?
– Jag älskar att kunna matcha kundens behov med en hudvårdsrutin som ger önskat resultat, men som också är anpassat efter kundens ”nivå”.

Vilka är ni på salongen?
– Vi är ett gäng tjejer som brinner för vårt yrke och vi har alla våra olika områden. Jag är hudterapeut, men vi har också frisör, massör och olika stylister, säger Sita.

Varför har du valt att jobba med M Picaut?
– Ekologiska produkter har varit på tapeten länge, men fördomen har funnits bland kunder att man inte kan uppnå samma resultat med enbart ekologisk hudvård. Produkterna från M Picaut har visat oss och våra kunder motsatsen. Det är sköna produkter som känns bra på huden och ger resultat utan att irritera, säger Sita.

Har du något exempel på en situation där kunder blivit hjälpta av produkter från M Picaut?
– Jag har exempelvis haft en kund som ätit Roccutan mot akne. Kunden fick mycket hjälp av Calming Cocoon Cream för den extremt torra och utsatta huden. Calming Cocoon Cream har varit väldigt bra för mina rosacea-kunder också, säger Sita.

Har du någon speciell målgrupp?
– Hos oss är alla lika välkomna, ung som gammal och oavsett behov.

Vilken är din egen favoritprodukt?
– Det är Hydra Lagoon Overnight Mask. Jag älskar att sova med den för den hjälper mot allt: akneutbrott, torrhet, irritation eller bara när man känner sig glåmig, säger Sita.