18 nov

Sveriges första professionella veganska salong

Vegan Skin

– Konsistensen på produkterna är verkligen något utöver det vanliga. Det går inte att förklara hur lena och sköna de är!

Sofie Budin tog examen som hudterapeut 2013 och har hunnit med att jobba tre år utomlands och i Stockholm. Sedan drygt ett år har hon sin salong Vegan Skin i Vällingby och det är Sveriges första professionella salong som erbjuder vegansk hudvård.

– Mitt mål var att erbjuda lyxiga behandlingar med dessa fina produkter i kombination med mitt kunnande och handlag, säger Sofie Budin.

Att börja jobba med M Picaut-produkter var inget stort steg.

– Jag hade faktiskt inte jobbat med M Picaut innan, men efter första stund jag fick dofta och känna på produkterna var jag kär!

Vill du lyfta någon av produkterna särskilt?

– En av mina favoriter är verkligen Amethyst Obsession Probiotic Balancing Cream. Jag brukar kunna få lite utbrott och även soleksem och när jag lägger på denna på kvällen så vaknar jag upp hur fin och lugn i huden som helst, säger Sofie Budin.