13 jun

Trygg kundlandning hos Heidi

Salong Hansen & Co

På Hansen & Co jobbar vår egen Heidi som delar sin tid mellan att jobba som en av M Picauts experter inom hudvård och som auktoriserad hudterapeut i sin egen salong.
Heidi Hansen älskar att jobba som hudterapeut och det är nog ett resultat av att hon älskar människor. Det är mötena med kunderna som ger henne kraft.
– Att få hjälpa människor med deras hud eller att få komma ner i varv och riktigt koppla av i en vardag som ibland är riktigt tuff är fantastiskt. Den energin som skapas när kunden landar i full trygghet gör mig rik, säger Heidi.
Hos M Picaut jobbar Heidi som kundutvecklare. Hon utbildar och stöttar de hudterapeuter som säljer M Picaut-produkter runt om i Sverige. I den rollen får Heidi användning av sina 25 år i yrket och all kunskap som hon uppdaterar med fortlöpande inom sitt kompetensområde.
I M Picauts produkter har Heidi hittat den ultimata hudvårdsserien att jobba med.
– Jag är innerligt glad att jag funnit M Picauts produkter som verkligen gör skillnad och samtidigt är en njutning att använda både i badrummet hemma och i behandlingen av mina kunder på salongen. Jag gillar också att de produceras i Sverige och att de är praktiska att använda tack vare den hygieniska pumpförpackningen, säger Heidi.
Att fråga om en favoritprodukt ger inget bra svar eftersom det är svårt att välja, men Heidi gör ett försök.
– Jag lyfter gärna ljuvliga Crème de la Crème Body Lotion för kroppen och Rose Quartz Supreme Probiotic Rich Cream samt nyheten Ruby Passion Probiotic Lifting Serum som både stärker upp huden på sikt och direkt får min hud att se mer vital och hälsosam ut, säger Heidi.
Det är inte alltid lätt att få en tid på Hansen & Co, där behandlingarna ofta bokas långt i förväg, men finns ingen tid som passar kan Heidi rekommendera någon av alla duktiga kolleger som hon har runt om i landet.
– Jag är medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation SHR som arbetar för en tryggare marknad. Varmt välkommen att höra av dig vid minsta fundering, säger Heidi.

Heidi Hansen
Hansen & Co, Täby
072-304 08 31
www.hansenochco.se

Instagram: @hansenochco
Fb: @hansenochcotaby