30 nov

Var med i vår adventskalender: Vinn Mettes egna favoritprodukter!

Nu startar vår adventskalender där fyra skönhetsprofiler väljer ut sina hudvårdsfavoriter som du kan vinna. Först ut är M Picauts grundare Mette. Var med och tävla om hudvårdspaketen på vår Instagram.

Hej Mette, vilka tre produkter har du valt till ditt adventskalender-kit och varför?

– Först ut är vår superexklusiva nyhet Amazing Effortless Body Peel Mask. En helt fantastisk kroppspeeling som är så otroligt effektiv och gör huden len som sammet. Två av ingredienserna är naturlig salicylsyra från pilträdsbark och extrakt från vindruvskärnor, bara en sådan sak…

– Sedan har jag valt Glorious Green Foaming Cleanser, en härlig skummande rengöringsmousse som passar alla från tonåringar till mogen hy, både män och kvinnor. Den är en av våra mest populära produkter och har bland annat vunnit Årets bästa hudvårdsprodukt.

– Den tredje produkten är en jag själv inte kan leva utan och som ger underbar glow, Precious Oil. Den har fått många skönhetsredaktörer, till exempel franska Elle, att sucka av ren lycka. Perfekt som high lighter på kindbenen, ovanpå makeupen, eller under din vanliga hudkräm för att göra den mer näringsrik. Innehåller anti age-peptider och fina vitaminrika oljor som ger huden otrolig lyster.

Vilket är ditt bästa skönhetstips i vinter? 

– Nu när kylan kommer är det viktigt att skydda huden. Calming Cocoon Cream är som en kokong för huden som skyddar mot blåst och kyla. Dessutom är den väldigt uppskattad som nattkräm för dig med torr och mogen hy. Har du torra läppar, röda kinder, eksem, psoriasis eller andra problem med obalanserad hudbarriär kommer du att älska den extra mycket.

Vad önskar du dig själv i julklapp?

– En lugn, avslappnande jul. Och gärna några ridlektioner också, att rida är det bästa jag vet!

 

Så här använder Mette sina tre adventsfavoriter:

Amazing Effortless Body Peel Mask: “Den här använder jag som söndagsmask för att  göra huden slätare och mer mottaglig för efterföljande vårdande produkter. Bättre anti age än peeling finns inte!

Glorious Green Foaming Cleanser: A och O i min dagliga hudvårdsrutin. Håller huden len, tar bort makeup effektivt trots att den är så mild och skön. Nu på vintern, när det är som kallast på morgonen, hoppar jag första tvätten, annars kör jag den två gånger om dagen.

Precious Oil: Perfekt som high lighter på kindbenen ovanpå make upen, men framför allt att som serum under krämen på morgonen eller för att näringsboosta din nattkräm. Serumet innehåller olika anti age peptider som arbetar med fina linjer och de vitaminrika oljorna ger huden en otrolig lyster.